Armoedevalberekenaar

ArmoedevalMet de nieuwe Armoedevalberekenaar van Stimulansz bereken je waar voor verschillende huishoudtypes de armoedeval ligt en welke invloed de gemeentelijke regelingen hebben. En je kunt er ook het financiële effect van een voorgenomen beleidskeuze mee doorrekenen.

Er zijn overeenkomsten met de Minima Effect Rapportage van het Nibud en de Inkomens Effect Rapportage van KWIZ.

De Rekenkamer Assen publiceerde deze week een onderzoek waaruit blijkt dat de armoedeval in sommige gevallen optreedt. Lees ook nog eens Bestaat de armoedeval?

Een gedachte over “Armoedevalberekenaar

  1. Martijn waar vind ik de armoedevalberekenaar. Als ik op de link klik die in deze tekst staat kom ik er nog niet. Alleen de verwijzing dat er een armoedevalberekenaar is maar niet waar ik deze kan vinden.

Geef een reactie