Martijn Schut

Ik ben zelfstandig adviseur en projectleider bij overheden en organisaties in het sociaal domein. Daarnaast ontwikkel ik instrumenten, doe ik onderzoek, schrijf ik adviezen en beleidsplannen, ben ik bestuurslid bij Van Schulden Naar Kansen, LSTA, Mesis en de Goede Gieren en actief bij SchuldenlabNL en NVVK. Volg me op LinkedIn.

Ik schrijf vooral over armoedebeleid en schuldhulpverlening. Met mijn blog wil ik beleidsmakers inspireren met praktische tips, trucs, voorbeelden, oplossingen en af en toe wat bezinning en verdieping.

Nieuwsbrief

Ik stuur onregelmatig een nieuwsbrief met een selectie en samenvatting van mijn weblogberichten. Daarbij gaat het om zaken die vooral voor de beleidsmedewerker, manager en bestuurder bij de gemeente direct relevant zijn. Meld je aan.

Je kunt je ook aanmelden voor blogberichten. Je krijgt dan elk nieuw bericht direct in je mailbox. De VOLG-knop vind je rechts in beeld.