Martijn Schut

Ik ben zelfstandig adviseur, bestuurder, actieonderzoeker en projectleider bij overheden en organisaties in het sociaal domein, en mede-initiatiefnemer van de Schuldenwet. Volg me op LinkedIn.

Sinds 2008 schrijf ik op dit blog over gemeentelijk armoedebeleid en schuldhulpverlening. Met mijn blog wil ik beleidsmakers inspireren met praktische tips, trucs, voorbeelden, oplossingen en af en toe wat bezinning en verdieping.

Abonneren

Ik stuur onregelmatig een gratis nieuwsbrief met onderwerpen die vooral voor de beleidsmedewerker, manager en bestuurder bij de gemeente direct relevant zijn. Meld je aan.

Je kunt je ook gratis aanmelden voor blogberichten. Je krijgt dan elk nieuw bericht direct in je mailbox. De VOLG-knop vind je rechts in beeld. Let op: vaak vul ik berichten na publicatie nog aan. Lees de berichten dus voor de zekerheid online.