Martijn Schut

Ik ben zelfstandig adviseur en projectleider bij overheden en organisaties in het sociaal domein. Daarnaast ontwikkel ik instrumenten, doe ik onderzoek, schrijf ik adviezen en beleidsplannen en ben ik bestuurslid bij LSTA en Mesis. Volg me op LinkedIn.

Ik schrijf vooral over armoedebeleid en schuldhulpverlening. Met mijn blog wil ik beleidsmakers inspireren met praktische tips, trucs, voorbeelden, oplossingen en af en toe wat bezinning en verdieping.

Nieuwsbrief

Ik stuur onregelmatig een nieuwsbrief met een selectie en samenvatting van mijn weblogberichten. Daarbij gaat het om zaken die vooral voor de beleidsmedewerker, manager en bestuurder bij de gemeente direct relevant zijn. Meld je aan.

Je kunt je ook aanmelden voor blogberichten. Je krijgt dan elk nieuw bericht direct in je mailbox. De VOLG-knop vind je rechts in beeld. Let op: soms pas ik artikelen na publicatie nog aan. Lees de berichten dus voor de zekerheid online.