Martijn Schut

Ik ben zelfstandig adviseur, projectleider en interimmanager bij overheden en organisaties in het sociaal domein (Wmo, Jeugd, Werk & Inkomen). Daarnaast ontwikkel ik instrumenten, doe ik onderzoek, schrijf ik adviezen en beleidsplannen en ben ik bestuurslid bij Van Schulden Naar Kansen (voorheen Delta Lloyd Foundation), het Landelijk Stimuleringsnetwerk Thuisadministratie en de Goede Gieren. Volg me op LinkedIn.

Met mijn weblog wil ik beleidsmakers inspireren met praktische tips, trucs, voorbeelden en oplossingen. Met af en toe wat bezinning en verdieping. Ik blog vooral over armoedebeleid en schuldhulpverlening en koppel dit aan de projecten die ik doe op andere beleidsterreinen.

Ik stuur onregelmatig een nieuwsbrief met een selectie en samenvatting van mijn weblogberichten. Daarbij gaat het om zaken die vooral voor de beleidsmedewerker, manager en bestuurder bij de gemeente direct relevant zijn. Meld je aan.