Nieuw: KOMPAS Monitor Armoede & Schulden

Adviesbureau Purpose presenteert Kompas: ‘Een collectief leerproces tussen gemeenten gebaseerd op Data, Dialoog en het Delen van kennis & practices’.

Geïnspireerd door het corona-dashboard bundelt Purpose cijfers uit diverse bronnen op basis waarvan de gemeente haar beleid kan bepalen. Met zoveel mogelijk actuele maandelijkse en kwartaalcijfers met een hoge voorspellende waarde. Je kunt jouw cijfers vergelijken met die van andere gemeenten.

Bekijk deze presentatie en lees Bouw mee aan ‘Kompas’. Purpose ziet Kompas als een aanvulling op bijvoorbeeld de benchmark armoede en schulden.

Voor kompas gaat een nader te bepalen abonnementstarief gelden, mogelijk gedifferentieerd naar gemeentegrootte. In het abonnement zit o.a. deelname aan inspiratiesessies en online bijeenkomsten.

Op 2 juli is er een extra try out. Meer info en aanmelding via deze link. Op 16 juli starten de kopgroepgemeenten.

Een gedachte over “Nieuw: KOMPAS Monitor Armoede & Schulden

  1. Zoveel onderzoeken en adviesbureaus! dat kost eigenlijk geld. Zo blijft de geld alleen rollen met nietsnuttig adviezen die eigenlijk de problemen groter maken en de armoede niet oplossen.
    Misschien bedoelen zij goed maar voor mij is dat net als een patiënt die dood gaat bij een zeer succesvolle dokter die heeft de patiënt geopereerd.Operatie gelukt, patiënt dood. De gerenommeerde dokter heeft een succes geboekt in zijn nieuwe techniek. Geweldig misschien voor de wereld maar eind oefening voor de patiënt!
    Zo kan nu niet anders zijn, een nieuwe monitor uitwisseling van data, kennis en ervaringen maar de situatie voor de hulpzoekende arm blijft hetzelfde: gewurgd onder procedures en financieel jarenlang gegijzeld door gemeentes en incassobureaus. En de dure adviseurs met hun kennis uitdelen vinden het wiel telkens weer uit. Puff!

Geef een reactie