Webshop minimaregelingen

Gisteren was ik op bezoek bij mijn (oud)collega’s van Stimulansz. Ze hebben een mooie webshop opgetuigd.

Je kent als gemeente aan je cliënt een bedrag toe en verstrekt een wachtwoord. Daarmee schaft de cliënt vervolgens zelf thuis online de producten aan die hij wil hebben, zoals sportkleding of een bioscoopkaartje. Laagdrempelig, en het levert de gemeente mooie managementinfo op. Ooit bedacht als praktische uitwerking van het kindpakket, maar het kan ook breder worden ingezet.

Bekijk het filmpje en lees meer op stimulansz.nl.

Een gedachte over “Webshop minimaregelingen

  1. In Doetinchem kennen we het zogenaamde ‘Meedoenarrangement’. De gemeente toetst het inkomen en geeft per persoon een budget. Voor volwassenen en kinderen apart. Het aanbod is breed en groeiende. We zijn bezig de website te herzien.

Geef een reactie