Delta Lloyd Foundation voorkomt schulden

Deze week had ik mijn eerste bestuursvergadering als bestuurslid van de Delta Lloyd Foundation (DLF). De DLF levert sinds haar oprichting in 2008 een bijdrage aan projecten op het gebied van schuldpreventie, overzicht in persoonlijke financiën en financiële educatie. Met als doel de structurele financiële zelfredzaamheid van kwetsbare groepen in onze samenleving te versterken. Daarnaast heeft de DLF een voortrekkersrol in het uitbreiden van de schuldeiserscoalitie. Daarin onderzoeken schuldeisers samen hoe zij betalingsachterstanden kunnen voorkomen en oplossen en hoe ze betaalgedrag van klanten kunnen stimuleren. Mooie doelstellingen en projecten waaraan ik graag mijn bijdrage lever!

Lees het Jaaroverzicht 2015 en bekijk het filmpje:

Geef een reactie