Almere helpt via YouTube met belastingaangifte

Inwoners van Almere konden donderdagmiddag bij wijze van proef via YouTube live via de chat vragen stellen over gemeentelijke belastingen. Zij kregen live via de webcam antwoord van belastingexperts. De opname is terug te zien via het Youtube-kanaal van Almere. Op haar site meldt de gemeente : ‘Nu iedere Almeerder de gemeentelijke aanslag weer in de brievenbus, al dan niet digitaal, heeft gekregen, komen ook de vragen. Via de uitzendingen hoopt de lokale overheid zo veel mogelijk inwoners tegelijk antwoord te geven.’

Lees meer op OmroepFlevoland.nl.

Almere

In Delfland rond Den Haag was het trouwens schrikken voor veel minima toen de aanslag voor van het waterschap op de deurmat viel. Het Hoogheemraadschap Delfland besloot vorig jaar de kwijtschelding voor minima deels af te schaffen.

Een gedachte over “Almere helpt via YouTube met belastingaangifte

Geef een reactie