Kaarten met schuldenproblematiek op straatniveau

Schuldhulpmaatje, de vrijwilligersorganisatie die mensen met schulden helpt, produceert kaarten die heel precies per gemeente in beeld brengen in welke straten het risico op problematische schulden het grootst is. Zie hieronder een paar voorbeelden. Gratis te gebruiken door gemeenten die al werken met Schuldhulpmaatje. Tegen betaling beschikbaar voor overige gemeenten. Meer weten? Neem contact op met Hendrik-Jan Graber: hendrik-jan.graber.schuldhulpmaatje.nl.

(klik op de plaatjes om te vergroten)

Kaartje1Kaartje2Kaartje3Kaartje4Kaartje5Kaartje7

2 gedachtes over “Kaarten met schuldenproblematiek op straatniveau

  1. Weten jullie je dat er energiebedrijven zijn, die deze gegevens gebruiken om mensen af te wijzen als zij zich aanmelden voor een goedkoper tarief. Dit lijstje is mooi, maar heeft ook negatieve consequenties voor mensen. Want mensen (verkopers van producten) die iets aanbieden willen zeker weten dat er ook betaald gaat worden, en bij risico, wijs je mensen gewoon af.

  2. Je hebt gelijk Jeanette. En niet alleen energiebedrijven. Veel bedrijven beschikken al jaren over deze info. Schuldhulpmaatje is zo slim geweest dezelfde informatie te kopen, maar dan om in te zetten voor schuldpreventie.

Geef een reactie