Dit weblog wordt niet meer geactualiseerd

Beste lezer, ik wens je een heel Gelukkig en Gezond 2013! Zonder al te veel vergaderingen, onderzoeken, projecten en nieuw beleid. Maar met de handen uit de mouwen en veel modder aan de voeten.

Eén van mijn goede voornemens is meer tijd vrijmaken voor mijn nieuwe rol binnen Stimulansz. Dat betekent o.a. dat ik per heden stop met bloggen. Met lichte pijn in mijn hart. Maar geen nood: Stimulansz lanceert een nieuw weblog over armoede en schulden waaraan verschillende collega’s een bijdrage zullen leveren: www.armoedeenschulden.wordpress.com. Er wordt nog gewerkt aan de vormgeving.

Voorlopig zal het dus stil zijn op dit weblog. Hij blijft wel in de lucht; misschien is het nog handig als archief. Ik denk er over om in de toekomst te gaan schrijven over de drie grote transities op het terrein van zorg, jeugd en participatie. Die vormen de komende jaren een grote uitdaging voor gemeenten. Door de transities worden gemeenten verantwoordelijk voor vrijwel alle kwetsbare burgers.

December is de tijd van lijstjes (schrijf ik met de Top2000 op de achtergrond). Dus ik kijk ook even terug. Ik startte mijn blog in november 2010. Mijn blog heeft nu gemiddeld bijna 10.000 bezoeken per maand. De drukste dag was 30 oktober jl.: 2.766 bezoekers lazen mijn berichten over het regeerakkoord dat die dag verscheen. Kun je rondkomen van een bijstandsuitkering? uit 2009 is nog steeds het meest gelezen en becommentarieerde artikel allertijden. Het recentere artikel Huishoudtoets wordt huishouduitkeringentoets is nipt tweede.

Heel veel dank voor alle positieve reacties de afgelopen jaren! Graag tot ziens in het nieuwe jaar! In 2013, the only way is up!

The Only Way is Up!

The Only Way is Up!

Geef een reactie