Armoede en schulden nog niet opgelost

Krrrk.. piep.. Na twee jaar en acht maanden komt dit blog weer tot leven! Ik ga weer schrijven over armoedebeleid en schuldhulpverlening. Maar het zal niet meer helemaal hetzelfde zijn, want er is veel veranderd de afgelopen jaren.

Zo heb ik na negen mooie jaren Stimulansz verlaten en ben ik per 1 januari jl. voor mezelf begonnen. De afgelopen jaren heb ik mijn horizon verbreed en heb ik van alles gedaan rond de transities. Ik was o.a. voorzitter van een platform voor transitiemanagers, hield me in diverse gemeenten bezig met wijkteams en informatievoorziening en was het afgelopen jaar verantwoordelijk voor het opzetten van de regionale inkooporganisatie jeugdhulp in Noordoost Brabant.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Vanuit mijn passie voor het onderwerp, en mijn behoefte om in de dynamiek van korte opdrachten voor mezelf een rode draad te tekenen, ga ik weer schrijven over armoede en schulden. Nu vanuit een wat breder perspectief. Hopelijk draagt het bij aan betere maatregelen en gemeentelijk beleid.

Wat ook nieuw is: ik doe het waarschijnlijk niet meer helemaal solo. Co-auteurs, mensen waarmee ik graag samenwerk, zullen af en toe bijdragen aan dit blog. En je kunt zelf natuurlijk ook altijd reageren op berichten op dit blog!

Graag tot ziens!

Geef een reactie