Schuldbemiddeling als secundaire arbeidsvoorwaarde

Ik heb hier en daar nog wat restjes informatie op de plank liggen die ik zo net voor mijn vakantie toch graag nog even met je deel. Ik had beloofd iets te schrijven over het congres op 11 mei, georganiseerd door Spijkenisse. De gemeente presenteerde daar haar aanbod voor werkgevers. Werkgevers betalen voor schuldhulpverlening die de gemeente biedt aan hun werknemers. De animo bij de werkgevers is groot.

Spijkenisse gaf de deelnemers alle praktische informatie mee, zodat zij er de volgende dag direct mee aan de slag konden. Een selectie:

Bekijk ook de presentatie van Ingrid Dudink (gemeente) met daarin o.a. de tarieven per product.

Vlnr: Hanns van Kruijl (REINIS), Ingrid Dudink (Spijkenisse), Marius Oosterom (min. SZW), Joke de Kock (NVVK), Tamara Madern (Nibud), ondergetekende, Nadja Jungmann (HU/social force), Hidde Brink (Divosa).

En de dagvoorzitters Tamara en Martijn. Door het duo-voorzitterschap, de ambiance en zaalinrichting drong zich de vergelijking met het Eurovisie Songfestival op.. Desondanks een erg geslaagd congres!

Geef een reactie