Opening Geldloketten

Prinses Máxima en demissionair minister van Financiën De Jager openen op 23 mei in Amersfoort het eerste Wijzer in geldzaken Geldloket . De dag erna opent een tweede loket in ‘s-Hertogenbosch. Bij het Geldloket kunnen inwoners terecht met vragen over geldzaken.

Wijzer in geldzaken werkt in Amersfoort samen met Stadsring51, een organisatie voor schuldhulpverlening en schuldpreventie. In ‘s-Hertogenbsoch wordt een Geldloket geopend in het Juridisch Loket. Dit is een landelijke organisatie met dertig vestigingen die gratis juridisch advies en informatie op alle rechtsterreinen bieden.

In juni vinden weer bijeenkomsten van de platforms armoedebeleid plaats. Stadsring51 en gemeente ‘s-Hertogenbosch zijn vaste deelnemers. Ik ben benieuwd naar hun eerste ervaringen.

Geef een reactie