Schuldbemiddeling als secundaire arbeidsvoorwaarde – congres 11 mei

Sinds een jaar biedt Spijkenisse het product schuldbemiddeling als secundaire arbeidsvoorwaarde. Dit product biedt gemeenten de mogelijkheid om samen met werkgevers professionele schuldbemiddeling op maat aan te bieden aan werknemers die kampen met financiële problemen. De voordelen van dit product zijn: de schuldenproblematiek van de werknemer wordt vlot getrokken, de werkgever heeft weer een werknemer die zich volledig op zijn werk kan focussen en de gemeente ontvangt een kostendekkende vergoeding voor het geleverde werk.
Spijkenisse wil haar ervaringen en de voordelen van dit product met andere gemeenten delen tijdens een congres op 11 mei in Rotterdam. Lees de uitnodiging.

Lees ook ‘Marktwerking in de schuldhulpverlening‘ (laatste alinea gaat over Spijkenisse).

Een gedachte over “Schuldbemiddeling als secundaire arbeidsvoorwaarde – congres 11 mei

  1. Zie ook het bericht ‘Kredietbanken moeten verzelfstandigen’ in deze weblog.

Geef een reactie