Opluchting

Staatssecretaris De Krom maakte vandaag tijdens het jaarcongres van de Landelijke Cliëntenraad (LCR) een mooie verspreking: “Voor zover ik weet, verlopen de besprekingen in het Catshuis nu weer voorspoedig en constructief, uiteraard tot ons aller oplichting.” 

Doet me denken aan de directeur van het CJIB, die het ooit had over een mortuarium voor de schuldhulpverlening.

De Krom is niet populair bij de cliëntenraden, maar hij pakte zijn eigen verspreking sportief op. Jammer dat er een boe-roeper in de zaal zat. Als je iets voor elkaar wilt krijgen als cliëntenraad, is dat natuurlijk het laatste wat je moet doen. Maar verder was het een informatief en positief congres. Ik verzorgde een presentatie over schuldhulpverlening (de wet, beleidskeuzes en financiering). De foto is gemaakt door Edo Paardekoper (bedankt!):

Geef een reactie