Regionale expertmeetings formulierenbrigades

Bent u geïnteresseerd in ervaringen van andere gemeenten over het opzetten van formulierenbrigades, de mogelijke vormen, de werkwijzen en doelen en het bereik van de doelgroep? Wilt u (uw) kennis en ervaring uitwisselen en/of opdoen hierover? Meldt u dan aan voor één van de drie regionale ‘expertmeetings formulierenbrigades’.
De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 27 augustus vanaf 14:00 uur in Enschede. De overige data en locaties worden binnenkort bekend gemaakt.
Het u vragen en opmerking, of wil u zich alvast aanmelden? Neem dan contact op met Agnes Tarrida (06-13343506 / agnes.tarrida@stimulansz.nl) of Vivian den Hartogh (06-51236597 / vivian.denhartogh@stimulansz.nl).

Binnenkort verschijnt er ook een brochure over het opzetten van formulierenbrigades. De bevindingen uit de expertmeetings worden verwerkt in een uitgebreide handreiking die naar verwachting in september of oktober verschijnt.

Geef een reactie