Digitaal huishoudboekje van ING

Vandaag presenteert de ING een digitaal huishoudboekje. Alle inkomsten en uitgaven op je ING-rekening worden daarin automatisch ingedeeld in diverse rubrieken, zoals wonen, vervoer, eten en drinken en dergelijke. De klant kan zelf binnen die categorieën verfijnen, bijvoorbeeld boodschappen in de supermarkt en eten in een restaurant.
Het huishoudboekje lijkt afgekeken van YUNOO waar ik al eerder over schreef (zie ook de reacties onder het bericht). Volgens mij ook een handig instrument bij inkomensbeheer en budgetbegeleiding. Ik heb zelf toevallig een rekening bij ING en ga het binnenkort uitproberen.

Een gedachte over “Digitaal huishoudboekje van ING

  1. Ik vind Tim te ingewikkeld en onoverzichtelijk. Voordat je “hem” ingesteld hebt, ben je een halve dag kwijt. Uiteindelijk had ik mijn Tim opgezegd. Na een lange zoektocht ben ik bij Simpel Huishoudboekje uitgekomen. Je moet het wel zelf gaan invullen http://simpelhuishoudboekje.nl/ maar tegelijkertijd wanneer ik elke afschrijving invult, weet ik meteen waar mijn geld blijft.

Geef een reactie