Ga mee op expeditie en verbeter de schuldhulp!

Ik werk niet meer bij de NVVK, maar beveel deelname aan de NVVK-expeditie warm aan! De eerste expeditie waar ik vorig jaar wel bij betrokken was, vond ik zeer geslaagd.

Het is een speelse en tegelijk serieuze manier om de schuldhulp te verbeteren. Je meldt je samen met een aantal collega’s aan als deelnemer en doorloopt samen met teams van andere gemeenten in 14 weken de expeditie. Voor NVVK-leden gratis. De tijdsinvestering is goed te doen. Ook goed voor de teambuilding.

De eerste missie is al eind november, maar maak je niet druk. Dit is een eenvoudige missie waarbij je team en teamleden een profiel aanmaken op het online platform. Je checkt je uitrusting en rantsoen en wacht op verdere instructies. Het draagt niet bij aan de eindejaarsstress. Gebruik de Kerstdagen om je mentaal op te laden voor dit leerzame avontuur in 2024!

Lees meer op nvvk.nl/expeditie en wordt welkom geheten door expeditieleider Nico:

Geef een reactie