Zonder borg overstappen naar goedkope energieleverancier

Via Gezondverzekerd vergelijkt BS&F zorgverzekeringen voor minima in jouw gemeente. Vanwege de stijgende energiekosten is Gezondverzekerd uitgebreid met de mogelijkheid om energieleveranciers te vergelijken. Ze hebben bovendien afspraken gemaakt met energieleveranciers zodat inwoners direct worden toegelaten en geen borg hoeven te betalen.

Gemeenten die gebruikmaken van Gezondverzekerd kunnen zonder meerkosten gebruikmaken van dit aanbod. Lees meer.

3 gedachtes over “Zonder borg overstappen naar goedkope energieleverancier

  1. De prijzen die daar opgegeven worden lijken in eerste instantie soms gunstiger dan wat je nu betaald maar dat is een beetje appels met peren vergelijken daar bij de aanbiedingen bij gezond verzekerd, op 1 na alle aanbieders rekening al houden met de belastingcompensatie door de overheid, voorbeeld, nu betaal je voor een cliënt 80 euro, je krijgt een aanbod van 55 euro en denkt dat is mooi tot je ziet dat je huidige aanbieder nog geen rekening houdt met die compensatie en in dit aanbod daar wel rekening mee wordt gehouden. Het blijft opletten dus of dit wel gunstiger is.

  2. Pingback: Uiteindelijk een energiepakket om de energiefactuur te milderen | Marcus Ampe's Space

Geef een reactie