Gemeente als schuldeiser aansluiten op Schuldenknooppunt

Het Schuldenknooppunt is dé standaard in digitaal communiceren tussen schuldhulpverleners en schuldeisers. Dus sluit je schuldhulpverleners aan. Dat is heel eenvoudig. Je kunt er morgen al gebruik van maken! Lees meer op schuldenknooppunt.nl of kom naar de informatiebijeenkomst voor schuldhulpverleners op 7 oktober.

Maar vergeet niet dat je gemeente ook schuldeiser is. Wijs je collega van debiteurenbeheer bij de gemeentelijke belastingen op de mogelijkheid om aan te sluiten, bijvoorbeeld door dit artikel door te sturen. Hij of zij kan zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst voor schuldeisers op 14 oktober.

2 gedachtes over “Gemeente als schuldeiser aansluiten op Schuldenknooppunt

  1. Ha Martijn, de opzet zou geweldig zijn als ALLE gemeentes eraan mee zouden doen. Maar persoonlijk hoor ik te vaak “wij hebben daar geen geld voor” want ook dit kost een Gemeente weer geld, al zijn de jaarkosten erg laag. Daar loopt de opzet dan ook in vast, het zou vanuit Den Haag verplicht moeten worden gesteld i.p.v. de keuze aan Gemeentes over te laten. Is mijn idee hoor .

Geef een reactie