Vroegsignaleren schulden doe je zo

Vorige week was ik bij een bijeenkomst in het kader van het project Landelijke Uitrol Vroegsignalering. We kregen de volgende stukken mee:

Kun je direct gebruiken bij het opzetten van vroegsignalering! In januari verschijnen nog een Handreiking Privacy en Handreiking Vroegsignalering.

De volgende bijeenkomst is op 22 maart.

Een gedachte over “Vroegsignaleren schulden doe je zo

 1. Beste Martijn,

  Heb jij interesse een artikel over vroeg signaleren te schrijven voor een uit te geven publicatie in 2018 bedoeld voor alle WMO consulenten in Nederland. Vanaf februari publiceren wij een boek met als thema schuldhulpverlening 2.0: alternatieven om de schuldenproblematiek aan te pakken. Hierin artikelen over bijdragen die andere afdelingen binnen het sociale domein kunnen leveren aan Schuldhulpverlening, bijvoorbeeld WMO consulenten. De procesbeschrijving vroeg signalering zoals jij hebt gedeeld via jouw blog zou een waardevolle bijdrage zijn.

  Graag hoor ik of je hier interesse voor hebt.

  Het artikel komt in een publicatie, samen met andere deskundigen in het werkveld schuldhulpverlening. Het zal aangeboden worden aan alle gemeenten in Nederland ( wethouders, afdelingen binnen het sociale domein) en zal worden verstrekt op landelijke bijscholingsdagen 2018 voor medewerkers in het sociale domein. Naar verwachting van de planning zal de publicatie worden uitgegeven in mei 2018. Ik hoor graag van je.

  Met hartelijke groeten,

  Emile den Os

  gecertificeerd onder nrs. 0513.SHV.014 & 1209.SHV.001

  enverder@outlook.com 06 2823 7011 Bank NL63 RABO 0143 7732 91 KvK 0113 1775 – BTW NL 8211.75.075.B01

Geef een reactie