Introductiecursus armoedebeleid en schuldhulpverlening

Op 15 mei geef ik de eendaagse introductiecursus armoedebeleid en schuldhulpverlening.

Tijdens deze eendaagse cursus wordt u bijgepraat over actualiteiten, wet- en regelgeving, aard en omvang van de problematiek, beleid en uitvoering, trends en ontwikkelingen rond armoedebeleid en schuldhulpverlening. Na deze cursus kunt u niet een schuldregeling opzetten of een aanvraag bijzondere bijstand afhandelen. Wel overziet u het hele beleidsterrein en kunt u uw eigen werkzaamheden plaatsen in een breder perspectief. U kunt beleid maken en de uitvoering managen.

Voor wie

  • Afbeeldingsresultaat voor trainingVoor beginners, maar ook voor meer ervaren collega’s die bijvoorbeeld op een deelterrein werkzaam zijn en eens over de schutting willen kijken.
  • Voor vrijwilligers, professionals, uitvoerenden, managers, beleidsmedewerkers en bestuurders.
  • Voor vertegenwoordigers van: gemeente, woningcorporatie, kredietbank, maatschappelijk werk, maatschappelijke opvang, nutsbedrijf, fonds, kerk, cliëntenraad, UWV, wijkteam, voedselbank, GGD, sociaal raadslieden, bewindvoering, etc

Lees meer over programma, kosten en aanmelding.

 

Geef een reactie