Eigen risico kun je meeverzekeren

In de SPRANK van 27 augustus een kort artikeltje over het meeverzekeren van het eigen risico in de collectieve zorgverzekering. En waarom dat goed is voor verzekerde en de gemeente (klik op het artikel als je het niet goed kunt lezen):

bsenf

Een gedachte over “Eigen risico kun je meeverzekeren

  1. Dit is een cul verhaal, De gemeente Meppel geadviseerd door BS&F kon het eigenrisico juist niet mee verzekeren wat gold voor vele Drentse gemeentes, Het zilvere kruis wilde dit niet!
    In de coll. verzekerde werd wel de mogelijkheid geboden om het eigen risico maandelijks vooruit te betalen, (ook als je nog niet weet of mee een eigen risico heeft, dan zou het achteraf worden verrekend, wanneer na 24 mnd?) dat is wat anders dan het eigen risico mee verzekeren.
    BS&F heeft mooi ingespeld op de rijksbijdragen van 286 miljoen ten gunste van zorgverzekeringen, dat is ook niet raar BS&F wordt ook grote deels gefinancierd door de zorgverzekeringen

Geef een reactie