Dienstmededeling

Ik ben sinds kort coördinator Welzijn, Gezondheid & Jeugd bij Stimulansz. Vivian den Hartogh neemt mijn taak als coördinator Armoedebeleid en Schuldhulpverlening van mij over.

Dat betekent niet, dat ik dit werkveld helemaal verlaat. Als adviseur en projectleider blijf ik nog wel betrokken. En voorlopig blijft ook dit weblog nog in de lucht; die schrijf ik op persoonlijke titel, is een uit de hand gelopen hobby en staat deels los van mijn functie bij Stimulansz (en het NFBN en Dekkers-Fonds). Maar ik ga me de komende tijd wel herbezinnen op mijn taken. En ik ga met collega’s afstemmen hoe Stimulansz op dit beleidsterrein naar buiten treedt. Wordt dus vervolgd…

Komende week vier ik herfstvakantie! Dus dan even geen nieuws.

5 gedachtes over “Dienstmededeling

  1. Dankjewel! Naamgenoten zijn altijd extra vriendelijk voor elkaar. Misschien moeten we een vereniging oprichten 😉 ? Edo, maatschappelijke opvang is vanaf nu ook mijn pakkie an; ik kom je ongetwijfeld nog eens tegen..

  2. Martijn, allereerst gefeliciteerd met je nieuwe functie.
    Ik wil je laten weten dat ik je blog zou gaan missen als je er mee gaat stoppen. Martijn volgen is de actualiteit in shv-land volgen! Scheelt mij tijd en moeite om dit zelf te doen.

    “Kennis & advies over werk en inkomen, welzijn en gezondheid” staat prominent op de website van Stimulansz. En onder ‘Over ons’ staat op jullie website: “Wij helpen professionals bij het verbeteren van hun publieke dienstverlening.”
    Ik zou jou en je collega’s van Stimulansz bij jullie herbezinning mee willen geven dat ik 1,2,3 niet een beter instrument zou weten waar je met jullie kennis mij als professional weet te ondersteunen om de dienstverlening te verbeteren.

    Fijne vakantie!

Geef een reactie