Voorlichting Berekenuwrecht Plus op 27 september

De afhandeling van 1.000 aanvragen kost een gemeente gemiddeld € 150.000.
→ Met Berekenuwrecht Plus wordt de afhandeling grotendeels geautomatiseerd en dus goedkoper.

Gemiddeld 15% van de aanvragen wordt niet toegekend.
→ Met Berekenuwrecht Plus minimaliseert u het aantal kansloze aanvragen.

Berekenuwrecht Plus
Via Berekenuwrecht Plus berekenen burgers online of zij recht hebben op gemeentelijke minimaregelingen. Vervolgens kunnen de minimaregelingen direct online thuis of via de balie worden aangevraagd. Gegevens uit het DKD worden gebruikt ter verificatie. De aanvraag wordt geautomatiseerd afgehandeld in de backoffice van de gemeente. Het weinige handwerk dat overblijft, kan worden verricht door een administratief medewerker.

Bekijk de demo.

Voorlichtingsbijeenkomst
Wilt u weten hoe het precies werkt en of aanschaf van Berekenuwrecht Plus voor uw gemeente of ISD een optie is? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op 27 september in Utrecht. U kunt dan bovendien met andere gemeenten ervaringen uitwisselen.

  • Wanneer: donderdag 27 september van 14.30-16.30 uur.
  • Waar: Divosa, Koningin Wilhelminalaan 5 te Utrecht

Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via info@stimulansz.nl.

Geef een reactie