Privaat = malafide?

Vorige week besteedde Nieuwsuur aandacht aan malafide schuldhulpbureaus. Daarbij werd ingegaan op het voorstel van Minister Verhagen om private schuldbemiddeling tegen betaling mogelijk te maken. Bekijk de uitzending.

Ik vond het een prima uitzending hoor, maar had ook wel het gevoel dat de private schuldbemiddeling bij voorbaat in een kwaad daglicht wordt gesteld.

Naschrift d.d. 2 april 2012: In een brief aan de Tweede Kamer ontraden de G4 het toestaan van private schuldbemiddeling tegen betaling.

Een gedachte over “Privaat = malafide?

  1. Wat is uw mening over kleine zelfstandige ondernemingen in de schuldhulpverlening en budgetcoaching? Deel deze, en help zo het beeld van deze boeiende branche duidelijker te maken zodat ‘malafide’ nog sneller tot het verleden kan gaan behoren!

    Vul de vragenlijst in op http://system.survey123.nl/22922/lang-nl-informal . Het kost 15 tot 25 minuten van uw tijd. Vele prominenten uit de branche (onder wie de eigenaar van deze blog) hebben reeds deelgenomen. Ik voer dit onderzoek uit in het kader van mijn afstudeerfase. Alle informatie zal strikt vertrouwelijk behandeld worden, ik vraag u uitsluitend om toestemming om u eventueel te citeren in het uiteindelijke rapport.

    Ik zie uw visie met belangstelling tegemoet. Hartelijk dank alvast!

    Dennis Luisterburg,
    deeltijdstudent HBO Sociaaljuridische Dienstverlening.

Geef een reactie