Kwaliteit meten en borgen

In artikel 2 van het wetsvoorstel schuldhulpverlening zijn kwaliteitsborging en het formuleren van resultaten expliciet benoemd. Maar hoe meet je resultaten? Hoe en wat koppel terug aan het college? En hoe borg  je de kwaliteit?

Stimulansz biedt een kwaliteitscontrole systeem genaamd ‘KIC schulddienstverlening’. Dit is een nieuwe module in het door de meeste sociale diensten gebruikte systeem KIC. Met dit systeem maak je de werkprocessen transparant, breng je structuur aan in procedures en zie je in één oogopslag waar verbetering noodzakelijk is. Met een dashboard kun je live en 24/7 zien welke processen goed lopen en waar de kwaliteit te wensen over laat.

Meer info: Bart Muis of Vivian den Hartogh, telefoon: 06-83242364 of bart.muis@stimulansz.nl.

Geef een reactie