Facelift Berekenuwrecht.nl

www.berekenuwrecht.nl heeft deze week een facelift gekregen. Naast de vormgeving, zijn we aan ook de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie. Het landelijke deel start nu met een overzicht van regelingen waar een bezoeker mogelijk recht op heeft. Google zal Berekenuwrecht hierdoor beter vinden. Bovendien komen we tegemoet aan de wens van een deel van de gebruikers, die niet eerst de hele website willen doorlopen om een overzicht en uitleg van regelingen te krijgen. Berekenuwrecht draait nu binnen het domein nibud.nl; een beetje een technisch verhaal, maar ook dat vergroot de vindbaarheid via Google.

Volgende week krijgt ook het gemeentelijke deel van Berekenuwrecht een nieuwe vormgeving. Deze is op kleine punten aangepast, zodat het mooi aansluit bij het landelijke deel.  Binnenkort komt er bovendien een pagina met beschrijvingen van gemeentelijk minimaregelingen.

Geef een reactie