Geldermalsen informeert intermediairen over voorzieningen

Gisteravond werd het een latertje. De gemeente Geldermalsen had een bijeenkomst georganiseerd om intermediaire organisaties te informeren over haar voorzieningen. Deze vrijwilligers- en professionele organisaties kunnen armoede en schulden signaleren en informatie van de gemeente op een laagdrempelige manier doorgeven aan hun klanten. Vaak zijn deze organisaties echter niet goed op de hoogte van het aanbod van de gemeente, zo bleek ook gisteravond. De gemeente heeft een nieuwe folder gemaakt, overweegt aansluiting bij Berekenuwrecht en organiseert later dit jaar mogelijk opnieuw een bijeenkomst waarbij de organisaties ook meer in de gelegenheid worden gesteld om elkaars aanbod te leren kennen. De opkomst was groot, de bijeenkomst heel nuttig.

Nu op weg naar het pittoresque Elburg..

Geef een reactie