Ik ben mijn stem kwijt..

.. want wat speelde de band luid! Afgelopen vrijdagavond vierden we in Club Poema in Utrecht de tiende verjaardag van Stimulansz. Geweldig om al die oud-collega’s te zien, en een biertje te drinken met partners die belangrijk zijn (geweest) voor Stimulansz. Even niet over het werk praten (nou ja, klein beetje dan), maar over de outfit van je collega’s.

Tamara en Michiel: was nou nog even gebleven. 5 minuten nadat jullie wegwaren, maakte ik mijn moves op de dansvloer. Lennard en Arjen: we gaan volgend jaar de schuldhulpverlening eens flink opschudden met ons loket schuldhulpverlening! John en Anja, hoe was jullie weekendje Utreg? Stadsie woar?

Henk, conferentie over verantwoord bezuinigen op armoedebeleid en schuldhulpverlening staat gepland! Stefan, wat een interessante link van jouw ex-baas naar mijn ex-baas. Titia, mijn vaatwasser heeft kuren. Het is een Siemens. Nico, regel jij de Nieuwjaarsborrel? Paul, die ene, met die bril en snor, was dat ook een collega van ons?

2 gedachtes over “Ik ben mijn stem kwijt..

  1. Volgende keer blijven we tot de laatste naar huis gaat! Nog van harte gefeliciteerd en op naar de volgende 10 jaar!

  2. Weekendje Utreg was erg plezierig. Veel Russische laarzen gekocht. (Russian boots biííígg).
    Ik kan Utrecht eigenlijk best wel aanraden.

Geef een reactie