Gratis workshop over kinderen en jongeren uit minderheidsculturen

In het kader van het Jaar tegen Armoede en Sociale Uitsluiting bieden International Child Development Initiatives (ICDI) en Cardea Jeugdzorg een gratis workshop aan voor beleidsmedewerkers en uitvoerders bij landelijke en gemeentelijke overheden en bij jeugdhulpverleningsorganisaties. In de workshop staat de integratie van kinderen en jongeren uit minderheidsculturen centraal.

De workshop heet Positive Deviance: Een nieuwe manier om de sociale inclusie van kinderen en jongeren uit minderheidsculturen te bevorderen. Het oog hebben voor, en het herkennen van de positieve uitzondering, kan beleidsmakers in contact brengen met mensen die zélf de uitzondering op de regel zijn, en die ‘against the odds’ hun droom bereikt hebben.

De workshop zal op 18 november van 10 tot 16 uur plaatsvinden in Leiden. Meer info: zie www.icdi.nl en aanmelden bij: rutger@icdi.nl.

Geef een reactie