Kansarm kansrijk

Binnenkort rolt hij van de pers: het Handboek Kansarm Kansrijk!
Dit handboek informeert hulpverleners, beleidsmakers, non-profit organisaties en welzijnsinstellingen over allerhande geldzaken, het herkennen van financiële problemen en de mogelijkheden van inkomensondersteuning en hulp bij schulden. Het biedt een compleet overzicht, niet alleen van regelingen van de overheid, maar ook van particuliere fondsen. Dit maakt het handboek uniek! U helpt hiermee uw klanten de touwtjes weer in handen te nemen.
Met persoonlijke bijdragen van Pieter Hilhorst, Melek Ustra, Doekle Terpstra, Ruben Gowricharn, Hans Spekman, Joke de Kock en Harrie Postma over kansarm, kansrijk.

Stimulansz heeft hieraan belangenloos een bijdrage geleverd. De royalties gaan naar het Jeugdsportfonds.

Geef een reactie