Benchmark schuldhulpverlening

KWIZ en Stratech overwegen om een benchmark schuldhulpverlening te ontwikkelen. Ik neem aan dat dit gebeurt op basis van de brongegevens van leden van de NVVK. Tijdens het Divosa-congres hoorde ik deze week, dat ook Divosa en BMC een benchmark schuldhulpverlening willen starten. Dit is dan, denk ik, de doorstart van de benchmark schuldhulpverlening die mijn vorige werkgever SGBO (tegenwoordig BMC) en mijn huidige werkgever Stimulansz een decennium geleden ontwikkelden. Divosa en BMC zijn nu ook bezig met een rondje door het land om de interesse te peilen. Volgens mij is er overigens te weinig ruimte voor concurrerende benchmarks.
Kwiz en Stratech hebben een kickoff op 15 juni. Op die dag is er ook een NVVK-studiedag, en een bijeenkomst van het platform schuldhulpverlening zuid. Keuzes maken…

@ in het platform schuldhulpverlening zijn we op zeer bescheiden wijze ook aan het benchmarken.

Geef een reactie