Relatief hoge energiekosten voor minima

Uit recent onderzoek van het Nibud blijkt dat huishoudens met een laag inkomen een bovengemiddeld groot deel van hun uitgaven kwijt zijn aan energiekosten. Het AgentschapNL Energie en Klimaat heeft naar aanleiding van dit onderzoek een brochure gemaakt voor woningcorporaties en gemeenten.

Het Nibud overweegt een overzicht van kosten en besparingen van energiezuinige apparaten te ontwikkelen. Hiermee kunnen gemeenten dan hun bijzondere bijstand gerichter inzetten op de aanschaf van dergelijke apparaten.Voordat het Nibud dit en andere ideeën daadwerkelijk gaat ontwikkelen, wil het gemeenten graag een aantal vragen voorleggen. Zou u daar aan willen bijdragen? Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 minuten.

Klik op de vragenlijst om te beginnen.

Geef een reactie