Schuldhulpverlening in Platform Bezwaar en Beroep

In de eerste helft van april wordt weer de eerste serie bijeenkomsten voor de leden van het Platform Bezwaar en Beroep georganiseerd. Naast de gebruikelijke jurisprudentie actualiteiten en de actuele problemen binnen de WIJ en de WWB wordt dit keer uitgebreid stilgestaan bij de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening. Beslissingen in het kader van schuldhulpverlening worden op basis van deze wet vatbaar voor bezwaar en beroep. Over welke beslissingen hebben we het? En welke gevolgen heeft dit voor zowel de uitvoering als de bezwaar- en beroeppraktijk?

De bijeenkomsten vinden gespreid door het land plaats op:

  • 1 april in Eindhoven, van 9.30 tot 12.30 uur,
  • 7 april in Zwolle, van 13.30 tot 16.30 uur,
  • 12 april in Arnhem, van 9.00 tot 12.00 uur,
  • 12 april in Utrecht, van 13.30 tot 16.30 uur,
  • 15 april in Dordrecht, van 13.30 tot 16.30 uur.

Bent u geen lid van het Platform Bezwaar en Beroep, maar wilt u gezien de thema’s wel eenmalig deelnemen? Dat kan. U kunt zich hiervoor aanmelden via dit aanmeldingsformulier. Voor deelnemers van gemeenten en organisaties met een Stimulansz-abonnement zijn de kosten € 175,00 exclusief btw per persoon.

Geef een reactie