Hoe sociaal is het armoedebeleid in uw gemeente?

Hoe sociaal is uw gemeente? Hoe scoort de gemeente in vergelijking met andere gemeenten als het gaat om de aanbesteding van de thuiszorg, het minimabeleid, mensen duurzaam aan het werk helpen en een sociaal inkoopbeleid? Op dinsdag 16 februari maakt de FNV de resultaten bekend van de Lokale Monitor Werk, Inkomen en Zorg, een tweejaarlijks onderzoek naar het sociaal beleid van bijna 200 gemeenten. Op diverse plaatsen in het land organiseert de FNV bijeenkomsten waar de uitkomsten worden toegelicht. Lees meer.

Een gedachte over “Hoe sociaal is het armoedebeleid in uw gemeente?

  1. Wij vinden het jammer dat wij niet hebben kunnen meedoen aan deze enquete en u de deelname niet via de gemeenten maar via kaderleden.
    Hoe lossen we dat op in de toekomst ?

Geef een reactie