Deurwaarders tégen breed moratorium

De beroepsorganisatie van gerechtsdeurwaarders (KBvG) is uiterst kritisch over de plannen om het aantal situaties waarin schuldhulpverleners een beroep kunnen doen op een ‘moratorium’ (schorsing) uit te breiden naar de minnelijke fase van de schuldhulpverlening. Lees het persbericht.

Een gedachte over “Deurwaarders tégen breed moratorium

  1. Er is weinig rechtsgevoel voor nodig om mordicus tegen het moratorium te zijn.
    De minnelijke sanering is jegens schuldeisers zo lek als een mandje. Is een minnelijke regeling niet mogelijk, dan niet moeilijk doen en direct doorschuiven naar het wettelijke traject. Wat is daar zo slecht aan? De successcore is het driedubbele van het geknoei van de NVVK. En dat terwijl de NVVK de moeilijke zaken doorschuift naar de WSNP en zelf de makkelijke zaken doet.

Geef een reactie