Verslag algemeen overleg schuldhulpverlening april jl.

Het is een beetje mosterd na de maaltijd, maar hierbij alsnog het verslag van het algemeen overleg over schuldhulpverlening op 2 april jl.

Een gedachte over “Verslag algemeen overleg schuldhulpverlening april jl.

  1. Zoals de zogenaamde schuldhulpverleningsbedrijfjes als paddenstoelen uit de grond schieten in tijden van recessie, zo vallen de certificeringinstituten over elkaar heen om schuldhulpverleners (soms al met jarenlange ervaring) tegen woekerprijzen kwaliteit bij te brengen in hun werk. Heeft iemand er wel eens over nagedacht of die certificeringsinstellingen zelf wel voldoen aan kwaliteitseisen?
    Laten we hopen dat de mensen die het voor het zeggen hebben in schuldhulpverleningsland het hoofd erbij houden en geen overhaaste beslissingen nemen die ons allen onnodig op kosten jaagt en medewerkers in de stress laten schieten.

Geef een reactie