Aanvraag schuldhulpverlening via Internet

De gemeente ‘s-Hertogenbosch heeft haar aanvraagformulier voor schuldhulpverlening op Internet staan. Bezoekers kunnen het formulier printen, invullen en per post opsturen naar de gemeente. Ik was er vorige week op bezoek en ik gaf aan, dat Stimulansz relatief eenvoudig een formulier kan maken, dat digitaal wordt ingevuld en als pdf-bestand naar de gemeente wordt gemaild. Het zijn ‘selecterende’ vragen, wat betekent dat alleen vragen worden voorgelegd die relevant zijn op basis wat in het voorgaande is ingevuld. Als je bijvoorbeeld hebt ingevuld dat je geen partner hebt, dan wordt niet gevraagd naar gegevens van de partner. Het formulier krijgt ook de huisstijl van de gemeente. Nou is mijn vraag: zijn er meer gemeenten hierin geïnteresseerd? Dan kunnen we namelijk de kosten per gemeente drukken.. of kijken of we hiervoor financiering kunnen krijgen. Stuur een e-mail naar martijn.schut@stimulansz.nl.

Geef een reactie