Soap om niet-gebruik van voorzieningen tegen te gaan in Etten-Leur

Het Moeierboomplein bestaat niet echt in Etten-Leur. Maar wel in de soap die vanaf zondag 11 januari tweewekelijks verschijnt op de gemeentepagina’s in De Etten-Leurse Bode en op de gemeentelijke internetsite.

Soap moet niet-gebruik wegwassen

Soap moet niet-gebruik wegwassen

Het Moeierboomplein is een pleintje waar gewone mensen wonen. Breed hebben de bewoners van het Moeierboomplein het niet. Ze maken van alles mee. Dat kan op financieel gebied zijn, op medisch gebied, op het gebied van werk of door familieomstandigheden. De bewoners van het Moeierboomplein helpen elkaar echter zoveel als het kan. De weg naar de gemeentelijke regelingen voor de minima komt uitgebreid in deze soap aan bod. Dus mis de soap niet!

Geef een reactie