NVVK documentaire ‘Ruimte voor de toekomst’

Ga er even goed voor zitten; de indrukwekkende NVVK-documentaire ‘Ruimte voor toekomst’. In de 20 minuten durende docu vertellen hulpvragers en hulpverleners over de impact van financiële hulpverlening.

De NVVK presenteerde deze docu vorige week tijdens haar jubileumcongres.

De docu is onderdeel van een onderzoek naar de meetbare en merkbare effecten van financiële hulpverlening. In april jl. schreef ik in het artikel Schuldhulpverlening loont! over de meetbare effecten.

Een gedachte over “NVVK documentaire ‘Ruimte voor de toekomst’

  1. Zeer mooi gemaakte docu. Ik heb mijn eigen situatie terug kunnen zien en ben zeer dankbaar dat (schuldhulp)maatje Vijfheerenlanden mij na 17 jaar zweten heeft geholpen en nu 4 jaar helemaal schuldenvrij ben. Wat kan het leven mooi zijn.

Geef een reactie