Maak in de Week van het geld de lokale aanpak naar een schuldenvrije generatie zichtbaar

Staatssecretaris Van Ark roept gemeenten op om in de Week van het geld (23 tot en met 27 maart 2020) de lokale aanpak naar een schuldenvrije generatie zichtbaar te maken. Sinds 2010 is het doel van deze nationale projectweek om kinderen en jongeren te leren omgaan met geld, zowel thuis als in de klas.

Op www.weekvanhetgeld.nl vind je een overzicht van gastlessen en activiteiten die zowel tijdens de Week van het geld als gedurende het gehele schooljaar zijn in te zetten op de verschillende schoolniveaus en in buitenschoolse situaties.

Een gedachte over “Maak in de Week van het geld de lokale aanpak naar een schuldenvrije generatie zichtbaar

  1. Praat MET mensen n schulden, niet over ze en met ervaringsdeskundigen in armoede en sociale uitsluiting, zij hebben de oplossingen en kunnen zich veel beter inleven dan professionals!

Geef een reactie