Geef- en- deelplatform Quiet.nl valt in de prijzen

Quiet.nl is een online community waar halen, brengen en delen centraal staan. Gisteren won het geef- en- deelplatform de gouden Dutch Interactive Award in de categorie Communities. Dit gebeurde in een overvolle Beurs van Berlage in aanwezigheid van Prins Constantijn en uit handen van Jort Quote Kelder. De initiatiefnemers noemen het ook wel de marktplaats zonder geld: een online platform waar het bedrijfsleven iets kan betekenen voor de mensen die het het hardst nodig hebben. Bedrijven kunnen eenmalig óf structureel een gift doen in de vorm van producten, diensten of donaties. Quiet.nl draait op dit moment een pilot met mensen van de Tilburgse Voedselbank. Lees meer over het initiatief.

Quiet

Gefeliciteerd!! Nu de rest van Nederland veroveren

 

Geef een reactie