Samenwerking NVVK en hypotheekverstrekkers

In het project Schakel! zoeken de grootste hypotheekverstrekkers en NVVK-leden de samenwerking op het moment dat een gezamenlijke klant problemen heeft of verwacht met het betalen van zijn hypotheek. In het volgende filmpje wordt de werkwijze uitgelegd:

2 gedachtes over “Samenwerking NVVK en hypotheekverstrekkers

 1. Beste Martijn,

  Leuk dat je na lange periode weer bent begonnen met deze mails.
  Maar wel onwijs irritant dat je er dan tekens een paar tegelijkertijd uitpleurt, maak er dan 1 mail van of verspreid het wat beter.
  Succes!

  Groet,

  Geraldine Huiskens

 2. Hoi Geraldine, ik zal proberen het wat meer te spreiden. Dat lukt niet altijd goed, vooral niet in deze drukke tijden als ik mijn momenten moet pakken. Je kunt me ook ontvolgen en dan periodiek een samenvatting krijgen per e-mail. Als je dat wilt, stuur me dan even een e-mail: info@martijnschut.eu. Alternatieven: periodiek om mijn blog kijken of volgen via Twitter.

Geef een reactie