Rivierenland lanceert webloket schuldhulpverlening

De gemeenten in de regio Rivierenland lanceren vanavond het digitale loket schuldhulpverlening. Het is bedoeld om mensen met schulden, maar vooral ook hulpverleners, te informeren over schuldhulpverlening en manieren om zoveel mogelijk zelf de problemen aan te pakken. Binnenkort worden er o.a. filmpjes toegevoegd. Dat zouden meer gemeenten moeten doen.

Ik zou eigenlijk vanavond bij de lancering aanwezig zijn, maar ik ben verexcuseerd. Dus nu wat tijd om mijn blog bij te werken, workshop voor morgen voor te bereiden en zometeen op de bank plaats te nemen (Karin Nuland, goede tip ;- ). Iets teveel avondwerk in de drukke decembermaand.

Een gedachte over “Rivierenland lanceert webloket schuldhulpverlening

  1. Goed idee van deze gemeenten.
    Iedere verlaging van de drempel om hulp te zoeken is meegenomen!

    Wel belangrijk is dat er op een goede manier naar de juiste doelgroepen hierover gecommuniceerd gaat worden. Er zijn nl heel veel goede websites die zeer moeilijk gevonden worden!

Geef een reactie