Snelle balie-afhandeling bijzondere bijstand

Berekenuwrecht Plus is een uitgebreide versie van Berekenuwrecht. Hiermee kunnen minimaregelingen online worden berekend èn aangevraagd. De klant logt in met zijn DigiD. Gegevens uit het Digitaal Klantdossier (DKD) worden gebruikt om klantgegevens te verifiëren.

Berekenuwrecht Plus kan worden geraadpleegd vanuit de huiskamer – via DigiD – maar ook via een balie-variant met behulp van een BSN-nummer. Met de balie-variant kan de consulent in heel weinig tijd een aanvraag afhandelen aan de balie. De consulent kan in de balie-variant snel heen en weer klikken naar de verschillende onderwerpen in het aanvraagformulier. Bij elk onderwerp geeft Berekenuwrecht Plus aan welke gegevens beschikbaar zijn in het DKD.

De balie-variant is een vast onderdeel van het Berekenuwrecht Plus abonnement.

Geef een reactie