Initiatiefnemer Jeugdsportfonds ontvangt een Koninklijke onderscheiding

Harrie Postma, initiatiefnemer en directeur van het Jeugdsportfonds Nederland ontving op 29 april uit de handen van waarnemend burgemeester van Amsterdam, Lodewijk Asscher, een Koninklijke onderscheiding voor zijn grote verdienste voor het Jeugdsportfonds. Harrie gefeliciteerd!!

Daar mag de button van Herman Brood wel even voor wijken, toch? 😉

@ Stimulansz en het Jeugdsportfonds werken momenteel aan een Handboek KansArmKansRijk. Met daarin een beschrijving van de sociale kaart en alle regelingen en fondsen voor mensen met een laag inkomen of schulden. Het handboek verschijnt waarschijnlijk na de zomer en is vooral bedoeld voor intermediaire organisaties die regelmatig met de doelgroep van het armoedebeleid te maken hebben.

Geef een reactie