Gratis vakantie voor minima in Losser

Ondanks de economische crisis en de slechte ervaringen van vorig jaar doet de gemeente Losser ook deze zomer weer enkele reizen cadeau aan lokale minima. De gemeente heeft een oproep doen uitgaan aan armlastige inwoners van dit Twentse dorp dat ze zich kunnen aanmelden voor de gratis vakantie. Volgens een woordvoerster van de gemeente komen in totaal vijf gezinnen voor de trip in aanmerking. Voorwaarde is dat ze langdurig rond moeten komen van een minimuminkomen. Deze keer is camping Horstmannbos in het Drentse Gasselte het reisdoel. De gemeente neemt daarbij de kosten voor de accommodatie, de maaltijden en van de koffie, thee en limonade voor haar rekening. Ook wordt gezorgd voor vervoer heen en terug. Lees het artikel in De Telegraaf. Lees ook Betaalbare vakanties.

Geef een reactie