Boek ‘De nieuwe arme’

Morgen verschijnt het boek ‘ De nieuwe arme’ van Sascha Meyer.

In het boek schrijft ze over het bestaan als arme ‘sloeber’, moeder van drie opgroeiende pubers, die ooit een succesvolle freelance-carriere had als styliste en journaliste. Zij komt terecht bij de Voedselbank en beschrijft in haar boek op een geestige manier haar ervaringen. Lees meer.

(Enne… J.K. Rowling begon ook als bijstandsmoeder; dus wie weet..)

3 gedachtes over “Boek ‘De nieuwe arme’

  1. Hoi Martijn, dank voor de aandacht voor mijn boek. JK Rowling is mijn grote voorbeeld. Dus wie weet? Groet,
    Sascha

  2. Hallo, boekje besteld, wacht met veel spanning af, heb in de loop van mijn leven al vele vele boeken gekocht, (meestal 2e hands) of op een rommelmarkt, heerlijk om op een avond een stapeltje te pakken en dan daarin te lezen en weer allerlei tips (die je wel weet) weer toe te gaan passen,
    de nieuwe arme lijkt me een geweldige aanvulling op mijn …..koude winteravond lees collectie……

Geef een reactie