Eerste Kamer over wet schuldhulpverlening

De Eerste Kamercommissie voor SZW behandelt het wetsvoorstel op 11 oktober.

4 gedachtes over “Eerste Kamer over wet schuldhulpverlening

  1. Is er inmiddels al iets bekend wanneer het voorstel plenair wordt behandeld en de ingangsdatum van de wet?

  2. Het is voor mij ook altijd een beetje schimmig wat er precies gebeurt in de Eerste Kamer. De enige verslaglegging die ik kan vinden is deze: http://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/32291_wet_gemeentelijke.

    Ik ga nog steeds uit van invoering van de wet per 1 juli 2012. Eerder is denk ik niet haalbaar: moratorium moet nog worden geregeld in AMvB en gemeenten moeten nog de tijd hebben om o.a. beleidsplan te schrijven en bezwaar en beroep te organiseren. En prioriteit van de staatssecretaris ligt nu bij aanscherping WWB.

  3. Ik heb net op eerstekamer.nl gekeken maar zie bespreking nog nergens op de agenda verschijnen. De info op effecteiveschuldhulp.nl loopt achter (spreekt van behandeling in september 2011). En rijksoverheid.nl loopt ongeveer een jaar achter. heb de indruk dat behandeling op 11 oktober niet doorgegaan is.
    Iemand enig idee waar we dit kunnen checken? Ik hoor het graag…

Geef een reactie