Handreiking Visie en Beleid Schuldhulpverlening

Deze week verschenen: de handreiking Gemeenten en Schuldhulpverlening; Bouwstenen voor de ontwikkeling van visie en beleid. Deze biedt bouwstenen bij de ontwikkeling van een visie en een daarop gebaseerd (wettelijk voorgeschreven) beleidsplan.

Effectieve Schuldhulp
Deze handreiking is gemaakt in het kader van het programma ‘Op weg naar effectieve schuldhulp’. In het programma werken Nibud, VNG, Divosa, MO-groep, NVVK, Wijzer in geldzaken en SZW samen. Gaat het een beetje duizelen al die handreikingen? Binnenkort staan ze overzichtelijk op www.effectieveschuldhulp.nl (nu werkt de link nog niet), aangevuld met andere nuttige info voor gemeenten. Ze staan natuurlijk ook op mijn weblog (gebruik zoekfunctie) en in ons abonnement schuldhulpverlening.

Geef een reactie