Uitstel behandeling wetsvoorstel

Vanmiddag is bekend geworden dat het plenaire debat over schuldhulpverlening op 8 september niet doorgaat. De reden is dat de meerderheid van de kamer de discussie over het wetsvoorstel wil voeren met een nieuw kabinet.

Aanvulling d.d. 8 sept. Vandaag lees ik in Binnenlands Bestuur: PvdA-Kamerlid Hans Spekman wilde tijdens dit debat een amendement indienen om een breed wettelijk moratorium mogelijk te maken. Maar waarschijnlijk gaat het debat helemaal niet meer door. Aanstichter van het uitstel is voormalig medestander CDA. De VVD en PVV volgden snel.

Luister op BNR nieuwsradio naar het antwoord van Hans Spekman op de vraag wat hij vindt van het uitstel.

Een gedachte over “Uitstel behandeling wetsvoorstel

  1. Als ik lees dat op 8 september al een 1-2-3’tje wordt gemaakt tussen het CDA, VVD en PVV, vrees ik het ergste voor de steun voor SHV bij het mogelijk komende rechtse kabinet.

Geef een reactie